Елит Софтуер се лицензира в НАП. Приветствайте „Zeron V/4 СУПТО“!

С тази статия имаме удоволствието да Ви информираме, че новият модул „Zeron V/4 СУПТО“ вече е лицензиран в Национална Агенция по Приходите съгласно Наредба H-18!

 

Много от нашите потребители, чийто бизнес е свързан и ще ползва новия модул, очакваха тази новина с нетърпение. Процесът на доработки на софтуера, изясняване на всички детайли по новата наредба и самото лицензиране завършиха успешно.

 Изначално Елит Софтуер обърна много сериозно внимание на наредбата и тънкостите в нейната трактовка. Отделихме повече време за доработка и консултации, за да сме абсолютно сигурни, че всичко с нашите потребители и техния бизнес ще бъде наред.

 

Започване на работа с модула

 Тъй като голям процент от нашите клиенти попадат под разпоредбите на Наредба Н-18, очакваме преминаването към модул СУПТО да е много натоварено.

Срокът е кратък, до края на Септември! Нашите консултанти създават график на фирмите, които ще започнат работа с лицензирания продукт.

 

Моля, не отлагайте и ни се обадете!

 

Ако желаете да закупите новият, лицензиран в НАП “Zeron V/4 – модул СУПТО”, моля свържете се с Вашия консултант в ЕЛИТ Софтуер за повече подробности.

Благодарим Ви, че сте наши клиенти,

Екипът на ЕЛИТ Софтуер

Виж всички новини
send request